پـــــــــرشـــــــیــــــــن رایــــــــانـــــــــه

آموزش جامع مبانی کامپیوتر و نرم افزار به صورت تصویری

پـــــــــرشـــــــیــــــــن رایــــــــانـــــــــه

آموزش جامع مبانی کامپیوتر و نرم افزار به صورت تصویری

پـــــــــرشـــــــیــــــــن رایــــــــانـــــــــه

سلام خدمت همه دوستان عزیز ، پرشین رایانه قصد دارد تا شمارا با مبانی کامپیوتر و نرم افزار آشنا سازد و امیدوار است تا شما عزیزان را در این مسیر همراهی کند.

بایگانی

آموزش Photoshop CC (قسمت اول)

يكشنبه, ۱۲ مهر ۱۳۹۴، ۰۱:۰۰ ب.ظ

به نرم‌افزار آموزش Photoshop CC خوش آمدید. برای اجرای این برنامه، روی دکمه Start کلیک کنید.
روی گزینه Adobe Photoshop CC کلیک کنید، تا اجرا شود.
[تصویر:  001.gif]

نرم‌افزار در حال اجرا می‌باشد.
حال در محیط Photoshop قرار دارید. در این بخش میخواهیم بصورت خلاصه به بررسی محیط کاری این نرم‌افزار بپردازیم.
اکنون نمیتوانید محیط کاری Photoshop را مشاهده ‌کنید. زیرا Photoshop برخلاف سایر برنامه‌های گرافیکی, به صورت خودکار صفحه جدیدی را باز نمی‌کند. زیرا بیشتر کارها در Photoshop بر روی تصویرهایی صورت می‌گیرد, که از منابع دیگری به دست آمده است.
قسمتی که توسط کادر قرمز مشخص شده است منوی اصلی برنامه است. توسط این منو میتوانید دستورات مختلفی را به نرم افزار بدهید.
زمانیکه ابزاری را انتخاب میکنید قسمت مشخص شده با کادر قرمز تغییر می‌کند و خصوصیات ابزار انتخاب شده را 
نمایش می‌دهد.
در جعبه ابزار‌، ابزارهای مختلفی را مشاهده 
میکنید که این ابزارها را در بخشهای بعدی بررسی خواهیم کرد.
قسمت مشخص شده با کادر قرمز برای ایجاد ماسک (Mask) می‌باشد. 
در قسمت مشخص شده رنگ Foreground و Background نمایش داده میشوند. این دو رنگ به ترتیب رنگ مورد استفاده و رنگ زمینه هستند. مربع بالایی رنگForeground میباشد که اکنون سیاه رنگ است. مربع پایین که سفید رنگ می‌باشد، رنگ Background را نشان می‌دهد. برای تغییر رنگ هر کدام از آنها باید روی آن مربع کلیک کنید. 
دکمه مشخص شده رنگهای Foregroundو Background را جابه‌جا میکند. 
از دکمه مشخص شده برای برگشت رنگهای Foreground و Background به حالت پیش‌فرض استفاده میشود. 
قسمت مشخص شده نوار وضعیت نامیده 
میشود. در ادامه خواهید دید که با توجه به ابزار انتخاب شده راهنمایی‌هایی در این نوار نوشته می‌شود.
[تصویر:  002.gif]

در ادامه میخواهیم به بررسی پنجره‌های سمت راست بپردازیم. برای این کار باید یک فایل را باز کنیم. روی منوی File کلیک کنید.
روی گزینه Open کلیک کنید.
[تصویر:  003.gif]

برای انتخاب یک فایل کافیست روی نام آن فایل کلیک کنید و روی دکمه Open کلیک کنید. ولی در صورتیکه بخواهید چندین فایل را باز کنید چندین روش وجود دارد. در روش اول میتوانید با استفاده از ماوس کادری رسم کرده و فایلهایی که در محدوده کادر باشند انتخاب میشوند. روش دیگر این است که اولین فایلی را که میخواهید باز کنید انتخاب کنید و سپس دکمه Shift را فشرده نگهداشته و روی آخرین فایل مورد نظر کلیک کنید در این صورت تمام فایلهای ما بین این دو انتخاب Select خواهند شد. در صورتیکه فایلهای مورد نظرتان پشت سر هم نباشند اولین فایل را انتخاب کنید و سپس برای انتخاب فایلهای بعدی دکمه Ctrl را فشرده نگهداشته و روی هر فایلی که نیاز دارید کلیک کنید. روی فایل مشخص شده کلیک کنید.
دکمه Shift را فشرده نگداشته و روی فایل مشخص شده کلیک کنید تا تمامی تصاویر بین این دو عکس انتخاب شود.
[تصویر:  004.gif]

در ادامه میخواهیم فایل دیگری را نیز به فایلهای انتخابی بیفزائیم. بنابراین دکمه Ctrl را فشرده نگهدارید و روی فایل مشخص شده کلیک کنید.
برای باز کردن این فایلها روی دکمه Open کلیک کنید.
[تصویر:  005.gif]

مشاهده میکنید که تمامی فایلهای مورد نظر باز شده‌اند و به صورت برگه‌هایی که توسط کادر سبز مشخص شده است نمایش داده شده‌اند. اگر روی عنوان (Title) هر فایل کلیک کنید آن فایل نمایش داده میشود و تیتر آن به رنگ خاکستری کمرنگ در می‌آید. ‌در ضمن با کلیدهای Ctrl+Tab میتوانید بین فایلها حرکت کنید و آنها را مشاهده کنید.‌ کلید Ctrl را فشرده نگهداشته و کلید Tab را یکبار فشار دهید.
اکنون اولین فایلی که باز شده را مشاهده میکنید. کلید Ctrl را فشرده نگهداشته و کلید Tab را 5 بار فشار دهید. مشاهده میکنید که فایلها به ترتیبی که باز شدهاند نمایش داده میشوند. درصورتیکه بخواهید در خلاف این جهت حرکت کنید و عکس قبل را مشاهده کنید باید کلیدهای Ctrl+Shift+Tab را فشار دهید.‌
[تصویر:  006.gif]

روش دیگری نیز برای انتخاب فایل مورد نظرتان در بین فایلهای باز شده وجود دارد. روی منوی Window کلیک کنید.
در پایین منو در قسمت مشخص شده با کادر سبز نام هر تعداد فایلی که باز شده باشد را مشاهده میکنید. از طریق این قسمت میتوانید فایل مورد نظر خود را انتخاب کنید. روی فایل مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  007.gif]

با کلیک بر روی دکمه مشخص شده نیز منویی باز می‌شود که لیست فایلهای بازشده را در آن مشاهده می‌کنیم. بر روی این دکمه کلیک کنید.
اکنون لیست فایلهای بازشده را مشاهده می‌کنید. بر روی فایل مشخص شده کلیک کنید.‌
[تصویر:  008.gif]

درضمن اگر بر روی نام یک فایل کلیک کنید و آن را به خارج از این محدوده Drag کنید عکس به صورت شناور در صفحه قرار می‌گیرد. در روی قسمت مشخص شده با کادر قرمز کلیک کرده و دکمه ماوس را فشرده نگه داشته و ماوس را تا قسمت مشخص شده با کادر سبز برده و سپس دکمه ماوس را رها نمائید. (قسمت مشخص شده با کادر قرمز را به قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائید.)
[تصویر:  009.gif]

مشاهده می‌کنید همانطور که گفتیم اکنون این فایل بر روی فایلهای دیگر به حالت شناور قرار دارد و روی Panelها و همچنین جعبه ابزار نیز می‌تواند قرار بگیرد.‌
برای بازگرداندن این فایل به حالت قبل بر روی قسمت مشخص شده با کادر قرمز کلیک کرده و تا قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائید.
[تصویر:  010.gif]

ممکن است شما بخواهید ترتیب قرارگیری فایلها در کنار هم را تغییر دهید. برای اینکار کافیست بر روی فایلی که می‌خواهید جابه‌جا شود کلیک کنید و آن را به مکان جدید Drag کنید.
می‌خواهیم فایل arvin0001 را جابه‌جا کرده و بین دو فایل arvin0002 و arvin0003 قرار داده‌ایم. برای این کار بر روی قسمت مشخص شده با کادر قرمز کلیک کرده و تا قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائید.
[تصویر:  011.gif]

برای تغییر نحوه نمایش فایلهای باز شده روی منوی Window کلیک کنید.
منوی فرعی Arrange را باز کنید.
با استفاده از 10 گزینه اول می‌توانید فایلهای باز شده را به روشهای مختلفی کنار هم قرار دهید. برای مثال روی گزینه مشخص شده (3-up Vertical) که سه فایل را بصورت افقی در کنار یکدیگر قرار می‌دهد، کلیک کنید. (توجه کنید که با کلیک بر روی گزینه آخر تصاویر بصورتی که هم اکنون نمایش داده شده اند، نمایش داده می‌شوند.)
[تصویر:  012.gif]

برای اینکه فضای کاری بیشتری در اختیار داشته باشیم می‌خواهیم پانلهای سمت راست را مخفی کنیم. برای این کار دکمه‌های Shift+Tab را فشار دهید. 
در اینجا عکس اول از سمت چپ مورد نظرما نیست و آن را می‌خواهیم با عکس دیگری که باز کرده‌ایم عوض کنیم. بر روی دکمه مشخص شده کلیک کنید. 
بر روی نام فایل مورد نظر (001.JPG) کلیک کنید.
[تصویر:  013.gif]

حال عکس اول سمت چپ فعال است چون برگه آن به رنگ خاکستری کمرنگ نمایش داده شده است. برای مشاهده قسمتهای مختلف عکس در این حالت دکمه Space Bar صفحه کلید را فشرده نگه‌داشته و با ماوس داخل عکس Drag کنید. (از کادر قرمز تا سبز Drag کنید.)‌
[تصویر:  014.gif]

درصورتیکه بخواهید تمامی عکسهای بازشده با هم جابه‌جا شوند علاوه بر دکمه Space Bar دکمه Shift را هم فشرده نگهداشته و سپس با ماوس آن را جابه جا می کنیم. 
برای برگشت به حالت قبل و مشاهده مجدد پانل‌ها‌ دوباره دکمه‌های Shift+Tab را فشار دهید. 
در ادامه برای اینکه هم فضای‌کاری بزرگتری داشته باشیم و هم Panelهای سمت راست را بتوانید مشاهده کنید. روی آیکون >> در سمت راست پنجره کلیک کنید.
[تصویر:  015.gif]

اکنون این Panelها به آیکونها و نام آنها تبدیل شده‌اند. درصورتیکه بازهم بخواهید فضای کاریتان را کمی بزرگتر کنید کافیست بر روی خط تقسیم کننده کلیک کنید و آن را به سمت راست Drag کنید تا فقط آیکونها نمایان باشند و نامها حذف شوند.
در این حالت برای مشاهده هر Panel کافیست بر روی دکمه مربوط به آن کلیک کنید. به‌طور مثال بر روی دکمه مشخص شده (Adjustments) کلیک کنید.
[تصویر:  016.gif]

اکنون این Panel را مشاهده می‌کنید. بر روی دکمه مشخص شده کلیک کنید تا این Panel بسته شود.
[تصویر:  017.gif]

برای برگشت به حالت قبل و گسترش مجدد Panelها روی دکمه << کلیک کنید.
[تصویر:  018.gif]

برای بررسی بیشتر پانل ها، منوی Window را بازکنید
در این منو در قسمت مشخص شده Panelهای مختلفی که Photoshop برای شما طراحی کرده است را مشاهده می‌کنید. یکسری از این Panelها اکنون در سمت راست پنجره به‌صورت پیش‌فرض باز هستند. درصورتیکه به Panel دیگری نیاز دارید باید بر روی آن کلیک کنید تا باز شود. به عنوان مثال بر روی گزینه Actions کلیک کنید
[تصویر:  019.gif]

اکنون پانل Actions نمایش داده شده است با کلیک بر روی قسمت بالای این پانل می‌توانید با استفاده از ماوس محل پانل را تغییر دهید. 
می‌خواهیم این پانل را در قسمت مشخص شده با کادر سبز قرار دهیم. برای این کار بر روی قسمت مشخص شده با کادر قرمز کلیک کرده و تا قسمت مشخص شده با کادر سبز Drag نمائید.
[تصویر:  020.gif]

بعد از اینکه تنظیمات پانلها را مطابق نیازتان تنظیم کردید می‌توانید این تنظیمات را ذخیره کنید تا هر وقت لازم بود به این حالت محیط‌کاری (WorkSpace) بازگردید. برای ذخیره این حالت محیط کاری روی منوی Window کلیک کنید.
منوی Workspace را باز کنید.
روی گزینه New WorkSpace کلیک کنید.
[تصویر:  021.gif]

در ادامه نام My First Workspace را برای این محیط‌کاری طراحی شده تایپ می‌کنیم
با فعال کردن گزینه Keyboard Shortcuts و Menus کلیدهای میانبر و منوها را اگر در این Workspace تغییر داده باشید، ذخیره می‌شوند. روی دکمه Save کلیک کنید.
[تصویر:  022.gif]

برای مشاهده WorkSpace ذخیره شده منوی Window را باز کنید.
منوی Workspace را باز کنید.
مشاهده می‌کنید که گزینه جدیدی با نام My First Workspace ایجاد شده است و هم اکنون فعال است. در قسمت مشخص شده با کادر آبی یک سری Workspace از پیش طراحی شده موجود است که با کلیک بر روی آنها به آن Workspaceمی‌رویم. برای حذف یک Workspace نیز از گزینه Delete Workspace استفاده می‌کنیم.
توجه کنید که با استفاده از گزینه Keyboard Shortcuts & Menus می‌توانید تغییراتی در منو ها و کلیدهای میانبر دستورات بدهید. همانطور که بیان شد این تغییرات در Workspace شما می‌توانند ذخیره شوند. برای برگشت به Workspace اولیه روی گزینه Essentials کلیک کنید.
[تصویر:  023.gif]

برای برگشت نحوه نمایش فایلها به حالت یک تصویر در هر صفحه منوی Window را باز کنید. منوی فرعی Arrange را باز کنید.
روی گزینه Consolidate All to Tabs کلیک کنید.
[تصویر:  024.gif]

در ادامه به بررسی Panelهای سمت راست صفحه‌کاری می‌پردازیم. در برگه Color می‌توانید رنگ Foreground و Background را به دلخواه تغییر دهید. برای تغییر رنگ Background روی مربع مشکی کلیک کنید.‌‌
[تصویر:  025.gif]

در قسمت مشخص شده با کادر آبی کلیک کنید.
[تصویر:  026.gif]

مشاهده میکنید که دو اخطار نشان داده شده است. اخطار اول (Out of gamut for printing) که توسط مثلث مشخص شده است، نشان میدهد که این رنگ RGB در طیف رنگی CMYK که جهت چاپ تصاویر بکار میرود، وجود ندارد. در زیر علامت مثلث یک مربع وجود دارد، که نزدیکترین رنگ CMYK به رنگ انتخاب شده را نمایش میدهد. با کلیک بر روی مربع یا علامت اخطار میتوانید رنگ انتخاب شده را تغییر دهید و یک رنگ در طیف رنگهای CMYK را جایگزین آن کنید.
اخطار دوم (Not a web safe Color) که توسط یک مکعب مشخص شده است نشان میدهد که این رنگ متعلق به رنگهای Web-Safe نمیباشد. رنگهای Web-Safe تعداد 216 رنگ هستند که توسط Browserهایی که فایلهای HTML را نشان میدهند (بدون توجه به سیستم عامل اجرایی) میتوانند نشان داده شوند. زمانیکه یک Browser میخواهد در یک صفحه 8 بیتی رنگی را نشان دهد آن رنگ را به یکی از 216 رنگ Web-Safe تبدیل میکند. پس در صورتیکه با رنگهای Web-Safe کار کنید مطمئن خواهید بود که تصویر ایجاد شده در حالت 256 رنگ نیز به همین صورت دیده میشود و تغییر رنگ نمیدهد. با کلیک بر روی مربع یا علامت اخطار به نزدیکترین رنگ متعلق به گروه Web-Safe میرویم. روی دکمه OK کلیک کنید.
[تصویر:  027.gif]

مشاهده میکنید که رنگForeground تغییر پیدا کرده است. اکنون میتوانید اعداد مربوط به این رنگ را نیز مشاهده کنید. توجه کنید که هنوز دو اخطار بیان شده نیز وجود دارند
یک راه دیگر انتخاب رنگ، کلیک بر روی طیف رنگی میباشد. که در پایین این برگه قرار دارد. شما می‌توانید مدلهای مختلف رنگ را در این قسمت انتخاب کنید. در بخش بعدی با مدلهای رنگ آشنا خواهید شد. روی دکمه خصوصیات این برگه کلیک کنید.
[تصویر:  028.gif]

گزینه‌های مشخص شده با کادر قرمز مدل رنگی قسمت بالای برگه Color را تعیین می‌کنند. با گزینه‌های مشخص شده با کادر آبی مدل رنگ طیف پایین برگه Color را تعیین می‌کنیم. توسط گزینه Make Ramp Web Safe در طیف رنگ پایین این برگه فقط رنگهای Web Safe نمایش داده میشود. روی گزینه CMYK Sliders کلیک کنید.
[تصویر:  029.gif]

مشاهده میکنید که مدل رنگی بالای این برگه به CMYK تغییر یافته است. روی برگه Swatches کلیک کنید تا به توضیح این برگه بپردازیم. 
[تصویر:  030.gif]

در این برگه تعدادی رنگ بصورت پیش‌فرض وجود دارد که برای راحتی کار میتوانید از آنها استفاده کنید. می‌توانید رنگ مورد نظر خود را نیز به این پنجره اضافه کنید. برای اینکار روی دکمه New Swatch کلیک کنید.
در اینجا می‌توانید نامی برای Swatch تایپ کنید. روی دکمه OK کلیک کنید.
[تصویر:  031.gif]

مشاهده میکنید که رنگی که به عنوان Foreground تعریف شده است, به انتهای این برگه اضافه شده است. روی رنگ مشخص شده کلیک تا رنگ Foreground تغییر یابد. 
[تصویر:  032.gif]

مشاهده می‌کنید که رنگ Foregroundبه رنگ انتخاب شده تغییر یافته است. روی رنگی که اضافه کردیم، راست کلیک کنید.
منوی بازشده سه گزینه دارد که گزینه اول کار دکمهNew Swatch را انجام میدهد. گزینه دوم برای تغییر نام رنگ اضافه شده به نام دلخواه می‌باشد. گزینه آخر رنگ را از این برگه حذف می‌کند. روی گزینه Delete Swatch کلیک کنید.
[تصویر:  033.gif]

روی دکمه OK کلیک کنید.
[تصویر:  034.gif]

برای حذف یک رنگ از این برگه از دکمه Delete Swatch که با کادر قرمز مشخص شده نیز میتوانید استفاده کنید. روی دکمه خصوصیات این برگه کلیک کنید.
گزینه New Swatch یک رنگ جدید به برگه اضافه میکند. توسط چهار گزینه بعدی مشخص شده نحوه نمایش لیست رنگها را در این برگه مشخص میکنیم.
گزینه‌های مشخص شده جهت برگشت به حالت پیش‌فرض، بارگذاری، ذخیره و جایگزین کردن در برگه Swatch بکار میروند.
توسط بقیه گزینه‌ها رنگهای از پیش تنظیم شده‌ای را میتوانید انتخاب نمائید. به عنوان مثال روی گزینه Web Safe Colors کلیک کنید.
[تصویر:  035.gif]

در این پنجره از شما پرسیده میشود که آیا رنگهای مورد نظر را جایگزین رنگهای قبل میکنید یا به رنگهای موجود اضافه مینمایید. با کلیک بر روی دکمه OK رنگهای جدید جایگزین میشوند. روی گزینه Append کلیک کنید تا رنگهای جدید به رنگهای قبلی افزوده شوند.
[تصویر:  036.gif]

حال به توضیح برگه بعدی میپردازیم. روی برگه Styles کلیک کنید.
[تصویر:  037.gif]

در این پنجره مدلهای مختلفی را مشاهده میکنید. که به صورت پیش‌فرض تعریف شده‌اند و میتوانید آنها را بر روی تصویر اعمال کنید. بقیه گزینه‌های این برگه مشابه برگه Color میباشند. ولی این پنجره دارای یک دکمه اضافه میباشد که توسط فلش مشخص شده است. این دکمه برای پاک کردن جلوه اعمال شده از تصویر می‌باشد. البته در صورتیکه روی اولین گزینه این برگه نیز کلیک کنید، جلوه اعمال شده بر روی تصویر دیگر اعمال نمیگردد. برای مثال روی جلوه مشخص شده کلیک کنید
[تصویر:  038.gif]

در صورتیکه روی اولین گزینه این برگه (Default (Style کلیک کنید، دیگر جلوه اعمال شده بر روی تصویر اعمال نمیگردد برای برگشت به حالت قبل روی این گزینه کلیک کنید. 
[تصویر:  039.gif]

لایه‌ها در Photoshop این امکان را میدهند تا بتوانیم فقط بر روی یک عنصر از تصویر کارهای خود را انجام دهیم. برای مثال در پنجره لایه‌ها میتوانید لایههای این فایل را مشاهده کنید. زمانی که یک لایه فعال باشد و کارهایی را بر روی آن انجام دهید این کارها بر روی لایه‌های دیگر تأثیری نمیگذارد. برای مثال لایه متن فعال است، اگر اکنون فیلتری را اجرا کنیم یا قسمتی از تصویر را حذف نمائیم یا هر تغییر دیگر در تصویر بدهیم، تمامی تغییرات فقط بر روی لایه فعال انجام میشود و لایه‌های دیگر هیچ تغییری نمیکنند. تصویری که در نهایت ایجاد میشود از روی هم گذاشتن این لایه‌‌ها ایجاد میگردد.
در برگه Layers گزینه‌های مختلفی جهت تنظیم خصوصیات لایه‌ها وجود دارد. ابتدا باید لایه مورد نظر را انتخاب کنید. برای اینکار فقط کافی است بر روی لایه کلیک کنید. 
در لیست بازشونده Blending Mode حالتهای آمیختگی (Blending Mode) متفاوتی وجود دارد که میتوانید حالتی که میخواهید را از لیست انتخاب نموده و بر روی لایه اعمال نمائید. 
از قسمت Opacity جهت کم رنگ یا پر رنگ کردن لایه انتخاب شده استفاده میشود. چهار دکمه موجود در قسمت Lock نیز جهت قفل کردن خصوصیات مختلف لایه بکار میروند. 
با انتخاب هر یک از دکمه‌های قسمت Lock یک ویژگی از تصویر قفل شده و قابل تغییر نمیباشد. یک تصویر قفل نیز در سمت راست لایه ظاهر می‌شود. روی دکمه مشخص شده کلیک کنید. تا محل این لایه قفل شود و دیگر لایه قابل حرکت نباشد.
[تصویر:  040.gif]

مشاهده میکنید که تصویر یک قفل ظاهر شده است. روی این دکمه دوباره کلیک کنید تا قفل از روی این لایه برداشته شود
[تصویر:  041.gif]

با کمک لیست بازشونده Fill درصد رنگ لایه را میتوانیم تغییر دهیم. در کنار هر لایه یک تصویر چشم وجود دارد تصویر چشم نشان میدهد که لایه بر روی صفحه نمایش داده میشود. در صورتی که بر روی چشم کلیک کنید دیگر آن لایه نمایش داده نمیشود. برای مثال روی تصویر چشم در لایه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  042.gif]

مشاهده میکنید که این لایه بر روی تصویر نمایش داده نمیشود. دوباره در همین محل کلیک کنید تا تصویر چشم ظاهر شود و لایه دوباره نمایش داده شود.
[تصویر:  043.gif]

در ادامه این قسمت میخواهیم به بررسی دکمه‌های موجود در پایین این برگه بپردازیم. اولین دکمه که عکس زنجیر دارد برای متصل کردن لایه‌ها به یکدیگر می‌باشد به عبارت دیگر لایه‌ها را به هم قفل می‌کند. یعنی با جابه‌جایی یکی دیگری نیز جابه‌جا می‌شود. در ادامه میخواهیم دولایه این فایل را به هم متصل کنیم.کلید Ctrl صفحه کلید را فشرده نگه‌داشته و روی لایه مشخص شده کلیک کنید. تا هر دو لایه انتخاب شوند.
[تصویر:  044.gif]

روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  045.gif]

مشاهده میکنید که عکس زنجیر در سمت راست هر لایه ‌ظاهر شده است. با کمک این عکس به راحتی میتوانید لایه‌های متصل به هم را مشاهده کنید. برای حذف این اتصال دوباره روی دکمه مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  046.gif]

روی لایه‌ مشخص شده کلیک کنید.
[تصویر:  047.gif]

سه دکمه مشخص شده در کادر قرمز به مرور طی فصلهای آینده توضیح داده خواهند شد. 
دکمه مشخص شده جهت دسته‌بندی لایه‌ها در زمانیکه تعداد لایه‌ها زیاد است بسیار مفید است. 
میتوانید چندین مجموعه ایجاد کنید و لایه‌ها را در مجموعه‌های مختلف قرار دهید.
دکمه New Layer جهت ایجاد یک لایه جدید بکار میرود. روی دکمه New Layer کلیک کنید.
[تصویر:  048.gif]

مشاهده میکنید که یک لایه جدید(Layer 1) در بالای لایه انتخاب شده‌ ایجاد شده است. برای حذف لایه از دکمه Delete استفاده میکنیم. برای حذف لایه فعال روی دکمه Delete کلیک کنید. 
[تصویر:  049.gif]

مشاهده میکنید که پیغامی جهت تأیید حذف لایه ظاهر شده است. روی دکمه Yes کلیک کنید، تا این لایه حذف شود.
[تصویر:  050.gif]

با این کار لایه حذف شد. برای اینکه نمای بزگتری از هر لایه را بتوانید در این Panel مشاهده کنید. در قسمتی خاکستری رنگ این Panel که هیچ لایه‌ای وجود ندارد راست کلیک کنید.
بر روی گزینه Large Thumbnails کلیک کنید
[تصویر:  051.gif]

مشاهده می‌کنید که نمای این لایه‌ها بزرگتر شده است.
روی برگه Channels کلیک کنید.
[تصویر:  052.gif]

در این برگه کانالهای تصویر را مشاهده میکنید. به عنوان مثال در قسمت مشخص شده کلیک کنید تا کانال رنگ آبی غیر قابل رویت شود.
[تصویر:  053.gif]

مشاهده میکنید که رنگ آبی از تصویر حذف شده است. دوباره روی این کانال کلیک کنید. با نحوه استفاده از کانالها در مثالهای فصلهای آینده بیشتر آشنا می‌شوید
[تصویر:  054.gif]

روی برگه Paths کلیک کنید.
[تصویر:  055.gif]

در این برگه لیست مسیرها (Path)ها نمایش داده میشود. به این دلیل که در این تصویر هیچ مسیری را تعریف نکرده‌ایم این برگه خالی می‌باشد. در فصلهای آینده با نحوه ایجاد Path آشنا خواهید شد.
کاربر گرامی، شما اکنون در پایان این بخش قرار دارید 
[تصویر:  056.gif]

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۰۷/۱۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی